Loyal Lawyers

Loyal Lawyers wilde graag een make-over van hun kantoor. Het nieuwe advocatenkantoor is gelegen in het moderne Ringpark gebouw. Het is gelegen aan de Westring, de A10. Het doel was een loft-achtige kantoorruimte te creƫren zonder al te grote aanpassingen.

Het ontwerp voor Loyal lawyers

Voor het kleurenpalet werden de kleuren wit, zwart en grijs gekozen. Hierdoor zou de moderne kunst, die in grote getale aanwezig was, optimaal uitkomen. De akoestische panelen hangen aan het opengewerkte plafond. Hierdoor is er op de muur voldoende plek om de schilderijen op te hangen.

Om een snelle overgang naar het nieuwe ontwerp en de veranderingen klein, maar effectief te maken is ervoor gekozen om het oude meubilair in een nieuw jasje te stoppen. Over het bestaande meubilair werd een nieuw blad geschoven, waardoor ze een nieuwe uiterlijk kregen. Het doorvoeren van de make-over kon zo razendsnel doorgevoerd worden. De werknemers hoefde enkel hun spullen even op te tillen zodat de nieuwe bladen over de bureaus geschoven konden worden. De tafels, sokkels en archiefkasten kregen een nieuw houten werkblad. In de bespreekruimte werd het nieuwe tafelblad verdeeld in drie delen. Daarnaast werd er een advies opgevolgd en kwamen er 6 nieuwe stoelen. Deze stoelen werden van het type Muuto fiber in de kleur grijs. De stoelen zijn niet afgebeeld op de foto’s.

 

Het wat sleetse meubilair ondergaat een complete metamorfose