Smash the trash

Smash the trash is een project wat zich focust op het Vondelpark. Het Vondelpark is een bijzondere locatie in Amsterdam waar vooral met mooi weer grote groepen mensen samenkomen. De kater komt echter later met het opruimen van het zwerfafval.

Het project gaat uit  van de visie dat afval geen probleem maar een mogelijkheid is. Door om te denken creëren we juist waarde voor het park. Vanuit deze invalshoek hebben we nieuwe inzichten verkregen voor de aanpak van het zwerfafval.

Studio florisvanderkleij specialiseert zich in ontwerpen waarbij grondstoffen (afval) steeds opnieuw kunnen worden ingezet.

Om dit doel te bereiken is het nodig om verandering aan te brengen in de wegwerpcultuur. Vervolgens kunnen deze grondstoffen weer in het park worden hergebruikt.

Vondeldag is de perfecte gelegenheid om te achterhalen hoe we deze cultuur kunnen doorbreken en om te zetten naar iets waardevols. Daarvoor hebben we uw hulp nodig!

Help Smash the trash

Kom naar het Vondelpark op zondag 2 juli en neem deel aan de ‘Smash de trash’ test. Na afloop zijn we benieuwd naar uw waardevolle inzichten en ervaringen. Iedereen is van harte welkom op het grasveld tegenover de koeweide om deel te nemen aan dit ‘omdenk-event’ van 10.00 tot 17.00 uur.

Later worden deze inzichten gebruikt in de verdere ontwikkeling van het project.

Benieuwd naar de ontwikkelingen? Like ons dan ook op de facebook pagina.